Mina fina



Min kusin tog sudenten igår, så vi var och firade henne. Vi hann inte till utspringet men jag stog beredd med kameran när hon kom åkandes i en uuur snygg bil. Så var hon ju inte själv i bilen heller utan där satt även storkusinen Sara och min syster med henne och mös (och så en chafför också såklart.) De var så söta och såg alldles euforiska ut, Linnea sa att det kändes som om de tog studenten alla tre ,haha!

/LOVISA

Skolaaaa

Hatar skolan just nu. Har en svenskaredovisning idag och jag hatar redovisningar! Så önska mig lycka till så blir jag jätteglad! :)
Slutar tio i 3 idag också, så himla bra, verkligen. Och efter skolan ska jag plugga... SOMMARLOVET VAR ÄR DU????????

V.


DET ÄR KAOS

Allt jag har och säga just nu. Det är kaos i skolan, hemma p.g.a alla läxor. Det är t.o.m kaos i mitt hår just nu så hoppar in i duschen ASAP!

V.


Skogshyddan med Lovisa!


Segaste dagen..

Städa. Klassfotbollstittande. Morsdagsfirande. Läxor. Sova.

Det var min dag det. Och imorgon är det måndag. FML.

Bild: från i fredags.

V.


Glass är gott /V


Lördag 26 maj

Åker till klassfotbollen imorgon istället. Hinner inte idag, för jag ska till kinnekulle vid 1. Vi ska bara göra en liten utflykt.

Nu åker vi!

V.


Borde, men gör det inte.

Hemma nu. Varit med Malin, Gustav, Jakob och Johanna en liten stund. Det var trevligt.. Även om vi inte gjorde så mycket, haha :)
Imorgon är det klassfotbollen, känner inte för att dra dit just nu, men jag går nog dit en liten stund, träffar lite folk (Lovisa bl.a.).
Nu ska jag sätta på en film och sen sova. Godnatt!

Bilderna: från dem senaste dagarna.

V.


såpbubblor


Min älskade bror!

Hjoo! För någon timma sedan var jag hos frisören och klippte bort mina reält slitna toppar så nu är håret så där härligt och bra. Ledig imorgon, ska bli väldigt skönt även om det blir lite pluggande. Och i helgen är det klassfotboll (alla klasser 1-6 i vår lilla stad spelar mot varandra) Blandannat min bror och Magdalena ska spela. Själv saknar jag klassfotbollen jättemycket, med vår underbara klass, åhh, allt är underbart nu..!
/LOVISA

Studiedag imorgon!

Skönt att vara ledig imorgon iaf. Nu ska jag ta något att dricka, man blir ju törstig hela tiden i denna värmen, haha :) sen ska jag kolla på lite kläder som jag eventuellt ska ha på mig imorgon när jag ska på kalajs :)

Jag lovar att sluta med deppisinläggen! Så lamt så det är inte sant! Sorry :*

V.


Jag orkar inte.. Och den här gången menar jag det.

Vaknade klockan 5 och av att magen värker och huvud likaså.. Gråter seriöst snart.. Nej, men jag orkar verkligen inte med mer. Funderar på att stanna hemma idag, men jag missar så mycket.. Jag får se hur jag gör helt enkelt.

Annars ska jag dra på stan efter skolan med några tjejer. Men nu måste jag försöka sova lite, ska inte gå upp förrän sju idag. Hejdå /V


Löprunda

Kommer dööööö! Haha, orkar verkligen inte, men Emelie tvingar mig.. Men det är lika bra att röra på sig lite nu när jag inte håller på med fotbollen så mycket!
Hörs!

V.


Klar en timma för tidigt

Hej! Gick upp halv åtta och var klar tio i, och vi ska inte vara på arenan förrns tio i nio, hihi. Så nu sitter jag och smsar med Vendela medans jag tittar på rix morronZoo.

/LOVISA


Camp blåljus

Imorgon ska vi vara på arenan hela dagen med klassen. Tävla och annat, orkar inte förklara, haha. Vi ska vara där 08:50 så lite sovmorgon får vi allt! Har ingen aning om när vi slutar.
Hade feber idag som fortfarande inte har försvunnit riktigt.. Kommer vara som en zombie imorgon.. Haha.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan sätta på en film! Godnatt!

V.


KLÄDCOLLAGE



LINNE & SHORTS - H&M
RYGGSÄCK- FJÄLLRÄVEN KÅNKEN
SKOR- CONVERSE
ARMBAND- TOMAS SABO

/LOVISA

Yeah! /V


Skola..

Har mått bättre.. /V


Det är inte kul att må såhär..

Mår så grymt dåligt.. Asså inte liksom så att jag känner mig sjuk utan liksom ledsen och nere. Det värsta är att när någon frågar hur det är.. Vet jag inte. Jag vet inte varför jag mår såhär.. Har varit såhär ett bra tag. Orkar inte. Kan inte prata med någon heller, vad ska man säga till någon annan, när man inte vet själv vad felet är? Stressad, ångest. Det här går inte.

Skickar iväg lite kramar i hopp om att kanske få några tillbaks! Puss på er alla fina <3 jag mår nog bättre snart.

V.


Teknik.......

Måste plugga teknik till imorgon.. Orkar inte, fattar ingenting heller för den delen.

Försöker få tag på Lovisa också, går mindre bra.. Haha!
Shit, vad denna dagen har gått fort! Klockan är redan 18! Söndagsångest..

#orkar #inte #mer #vill #bara #ge #upp #ibland #be #strong #hang #in #there #just #det #försöker

V.


Stämmer in så bra på mig!! /V


Haft en sovkompis hos mig inatt!

Sandra sov hos mig inatt och vi gick runt på stan till klockan 4, haha! Vi ville så gärna ha donken så vi gick dit vid 2, men då var det inte öppet! Bara mcdrive'n, fast vi hade ju ingen bil dårå liksom.. Så vi gick mot stan igen. Sen drog vi hem vid 4 och åt chips och sen däcka vi, haha..
Sandra åker hem vid 13 och då ska jag göra läxor.. Sen vid 6 hör Johanna av sig och då ska jag träffa henne! Det blir megasuperduperbra!

Hoppas ni får en fin söndag, vädret verkar ju ge med sig i alla fall. Kram V.


Spelar Sims, det var ett tag sen, haha! /V &L


Sitter i min säng och lyssnar på fågelkvitter

... Och är trötta. Vi har inte gjort så mycket egentligen, typ kollat in Vendelas gamla hus. (som är granne med mitt). Snart kommer Malin och hämtar Vendela för att åka lite mopedbil och jag ska till lerdala ut till min faster och hennes mans torp.
/LOVISA & VENDELA


Godmorgon /V


HOME SWEET HOME

Nu har Vendela landat på svensk mark igen. Jag har haft en fantastisk vecka med fint väder och härligt sällskap! Ser ut som en kräfta på benen, svider gör det också.. Men det är väl sånt man får ta, haha! Vi tog med min systemis och knäppte över 400 kort tror jag, så dem ska jag försöka lägga upp på bloggen så snarast som möjligt!
Vi kom hem vid 4 imorses så egentligen så borde jag väl sova nu.. Men mår sådär så jag tror att jag ska gå upp och lägga mig framför tv:en. Hoppas ni haft en bra vecka så hörs vi mer senare!

Mina kräftisar, haha
V.


Flyg fula fluga flyg

Haha, rubriken är en riktig tungvrickare, eller så är det jag som är kass...
LOVISA


Världens lyckligaste

Är så sjukligt glad! Mamma och pappa kom med ett paket och tyckte jag skulle öppna det redan idag. Och vet ni vad? Ne, för det vet ni inte, det var ett OBJEKTIV, som jag har sucktat efter det och nu är det mitt!! Och så kom min kusin och hennes pappa nu ikväll för att sova här eftersom de har en bit att åka och då fick jag en present av dem också. Det var ett jättefint halsband med en superfin sten. Åh, jag är såå glad och såå tacksam. TACK!!

Tänkte jag skulle visa er presenterna imorgon eller på måndag!

/LOVISA


Konfirmation

Nu var äntligen första dagen av konfirmationshögtiden över. Idag var det fest och vi fick redovisa våra små arbeten. Imorgon kommer lite gäster efter gudstjänsten och sista dagen på konfirmationshögtiden, det blir mysigt! Mår inte på topp, så ska vila lite nu så jag orkar med dagen imorgon.

Har tyvärr ingen bild från idag då minneskortet till kameran glömdes hemma, men tänkte visa mina nya shorts i alla fall!
/LOVISA


Snaaaart!

Om en timme åker vi!
Huvudvärk och trött, men nu kör vi! :D

V.


Hatar filmer med dåliga slut..

..och denna filmen jag precis såg hade ett riktigt dåligt slut.

Vi åker om ca. 12 timmar! #taggad

V.


The day we all been waiting for.

Hej finisar!
Nu har jag varit hemma hos mamma och packat till imorgon. Tror att jag nästan fått med mig allt.
Jag går till skolan runt 10 imorgon för att hämta några böcker och säga hejdå till Malin! Och Lovisa om hon är i skolan :)

Nu ska jag... Ah, jag vet inte vad jag ska göra men jag har inget mer att skriva så jag avslutar nu! Haha!

V.


Godnatt <3


OMG, TVÅ DAGAR KVAR!!

Snart åker vi till Grekland! Jag, mamma, Emelie och mormor. Ska bli så galet skönt och roligt. Att bara få komma bort lite, njuta och inte ha några måsten. Och såklart.. Bli brun. Ska bli skönt att slippa både skolan och lidköping ett tag faktiskt. Ska bli riktigt gött!

En sak som inte är lika rolig är att min huvudvärk är förjä*vlig. Ska gå och duscha nu och sen äta lite tacos. Till sist kryper jag ner i min mysiga säng och kollar på en bra film! Mys ja!

V.


20:05 this is me, this is real.

Mår ganska dåligt. Hoppar in i duschen nu och sen går jag nog och lägger mig, så jag kan gå till skolan imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag iaf! Det har jag! Kram på er, imorgon är det en ny vecka, nu kör vi!

V.


23:01 don't try to change me.

Hej! Nu har jag precis bäddat om i min säng så nu är det alldeles fräscht och fint! Ska bli riktigt skönt att gå och lägga sig faktiskt!
Jag var med Malin och Sabina till 8, sen skulle Sabina hem och då drog vi hem till Johanna och tog med oss henne på en sväng med moppebilen. Kunde varit ute till typ 12 men vi ska upp tidigt imorgon, så jag drog hem vid halv 10 - 10. Nu har jag gjort som sagt både mig och sängen redo, haha. Så nu säger (skriver) vi godnatt. Hoppas ni haft en bra dag. Bloggar bättre imorgon!
Skickar iväg ett krya på dig till Lovisa också! Kramisar V.


Ska va med Malin och Sabina idag! /V


Goodnight fellas

Hittade något att hitta på i alla fall! Men jag berättar mer om det imorgon. Nu ska jag snart sova.

Bild: tagen för ca 5 min sen.

V.


Vet inte vad jag ska göra med denna fredagen..

TRÅKIGT, VAD SKA JAG GÖRA?!

V.


Satte ihop ett enkelt collage

...Med vår-fina kläder (jaja, ett läppstift och nagelfilar också) från ginatricot som jag gärna ser i min garderob.
LOVISA


Själv hemma, chillar galet /V


En på tiotusen

Jaa, vad ska jag säga. Har fått reda på en så sjuk grej att jag bara skrattar åt det...

LOVISA


Sjuk, myser med myspelle /V


Vill bara ha dig mer och mer


Har haft en bra Valborg! /V


RSS 2.0