UNGEFÄR SÅHÄR TRÖTT ÄR JAG NU:



Så ja.. godnatt då.

V.

IPADS OCH SÅNT


Vi ska få varsin iPad i skolan, och vi får aldrig liksom reda på när vi får dem. Men nu har det tisslats och tasslats som att vi kanske får dem redan om 2 veckor! Hur grymt? Yey, glad tjej. <-- omg, det rimma.

V.

EFTER PRAON


eftersom Lovisa visade sin profilbild på fb, gör jag det med då!

Efter praon gick jag med mamma hem och hämtade lite saker. Sen gick jag hem till pappa och åt jättegod mat (verkligen jättegod, seriöst asså, omg vad gott det var. Tjock jag låter nu?). Sen kom Malin och hämtade upp mig och vi åkte en sväng i stan och pratade om allt möjligt. Sen helt plötsligt blev hon sugen på vitlöksbröd så vi drog till ICA, men dem hade inget där. Så random är hon asså, haha! Sen var vi tvungna att åka hem till hennes pappa och lämna hennes bil och då skjutsade Malins mamma hem mig.

Haft en bra dag. Imorgon är det prao igen från 10 - 14. Då ska jag vara med Malin igen. Sen skulle NLT tydligen komma hit.. omg..?
 
V.


Ny profilbild på fejjan



Tog den för några dagar sedan!

Tittar på top model. Fnderar på att gå ut i det fina vädret, men jag orkar inte riktigt, sparar krafterna till att hoppa studdsmatta med Adde sedan ;)

/LOVISA

Chillar gal1


Onsdag.

Idag har jag prao från 14 - 18. Innan det ska jag duscha, sminka mig osv. Efter kl. 18 blir det nog bara hemmachill. Om inte någon vill hitta på något.

V.


Moot NLT

Jag och Adde sitter och tittar på tv och läser det som jag och Alicia skrev igår. Fick bra beröm från pappa i alla fall; Jäte bra, har ni värkligen inte fått någon hjälp med det där? man kan ju tro att det är ett proffs som har skrivit. Hahah ;) Börjar 8 och slutar 15. Vi ska nog vara med fotoraferna hela dagen idag, ska även ta med oss våra egna kameror!! Love it.

/LOVISA

Lovisa svara på mitt sms!

Till Lovisa, haha :)

V.


Hej solstrålar!

Vilket härligt väder det är ute eller?! Vår nästan ju (bara för att jag skrev det nu så kommer det säkert att snöa imorgon..).

Snart ska jag äta och senare kanske jag ska träffa Malin. Om jag mår lite bättre.
Take it easy!

V.


MIGRÄN

så härligt. Kämpar på med vardagen ändå. Så gott som det går i alla fall. V.

FATTAR INTE HUR DU VILL HA DET..?

Kommit hem till pappa nu. Eller för en stund sen. Praoade med mamma på hennes jobb till 18 och sen hann jag bara komma hem och då sms:a Malin mig och frågade om jag ville hänga med henne en sväng i moppebilen. Så jag slängde i mig lite mat (har aldrig ätit så snabbt, seriöst) och sen drog vi. Hon skulle hem vid halv 9 och duscha eller nåt. Så nu sitter jag i mitt rum hos pappa och chillar galet. Försöker få tag på Johanna men det går inte så bra. Vi hörs senare/imorgon! V.

Världens finaste bror <3

När vi var och handlade förut, köpte Adrian den här super fina ugglan och jag var bara så där lagom avundsjuk eftersom jag har tittat på den förut. Och så när vi precis har kommit ut ur affären säger han: Luurad Lovisa!! den är till dig! och så får jag den. Sedan får jag dessutom reda på att han köpt den för sin veckopeng, till mig!! Fattar ni hur glad jag blev elle? Den står i alla fall i mitt fönster så att jag ser den varje gång jag går in i rummet. /överlycklig Lovisa

Prao på NLT

Har haft första prao dagen på NLT idag. Det var jag och en annan tjej på samma ställe och det var riktigt roligt. Vi fick göra dagens fråga och följa med ut på ett annat jobb som det inte blev någonting av, vi bara satt i bilen, men det var kul ändå. Imorgon ska vi nog vara hos fotograferna hela dagen, ska bli sjukt roligt!! Har träning klockan 18, det blir nog toppen. /LOVISA

Sleep tight.

Nu är jag hemma. Kom hem för en halvtimme sen typ. Måste bara säga att Vega och Johanna är så megasuperbra. Det var jättemysigt!

Har prao imorgon. Börjar kl. 14. Ska bli riktigt skönt med en sovmorgon till! Vi hörs imorgon!

V.


Till Johanna.

Ska åka till bion om 3 min, där möter jag upp Vega och sen cyklar vi till Johanna. Mys!

Kommer hem senare ikväll. Får se om det blir någon bloggning då. Annars ses vi imorgon. :)

V.


Heej

Sitter och tittar runt på lite bloggar samtidigt som det är super g på tv. HAha det rimmare du! ;) Åker till mormor och äter mat vid halv 2 och sedan kommer Malin och Vendela i Malins mopedbiil och hämtar upp mig. Ska bli grymt skojjsigt att åka med!! Nu ska jag gå och hämta min ben & jerry´s, sviin gott!

Oredigerad från de la vision.

/LOVISA

Hemma igen.

Nu har jag hunnit komma hem, sagt hejdå till Lovisa (ändrade planer, vi träffas imorgon istället), tvättat bort sminket, borstars tänderna, lagt mig i världens skönaste säng (har 2 men struntsamma). Är jättetrött. Vet inte varför. Imorgon har jag planer med Lovisa och Malin. Men det tar vi imorgon. En dag i taget.

V.


Mello med Lovisa!

Sitter hemma hos mig med Lovisa och Emelie (mamma kom nu) och kollar på mello. Snart går vi ut och går en sväng tror jag innan hon drar hem.

V,


Väntar på Lovisa.

Sitter hemma och väntar på att Lovisa ska svara på mitt sms. Hon kanske är ute och sparkar boll med Adrian som hon skrev i förra inlägget. Hon svarar nog snart.
Annars då? Jo, allt är fint. Har ätit lite mat, duschat, städat rummet och kollat på tv idag. Ska kolla klart på fotbollen på 3:an nu.

V.


Lördag

Flätade Adrians hår förut, haha. Dock tog han ut dem väldigt snabbt, så hann aldrig få någon bild på det.
Ska åka till Vendela om några timmar och titta på mello, mysa, prata en massa och så sover jag där också! Tror jag ska gå ut i det fina vädret med Adde, han har tjatat om att spela fotboll eller något, har väl egentligen ingenting emot det, men har gjort så mycket annat. Har bland annat städat, bytt sängkläder, köpt blommor och handlat.

Ha det bäst så ses vi!
/LOVISA

I like you more then ever now.

Lovisa sover här idag till imorgon, mys!
Vet inte riktigt när hon kommer, men någon gång framåt kvällen tror jag!

V.


Nyvaken tjej

Hej alla morgontrötta! Fattar inte varför jag inte sover men.. Ligger iaf i min sköna säng och bloggar på ifånen :)

Ikväll kommer Lovisa till mig, mys <3

Nej, nu ska jag fortsätta sova, hej!
Ps: bilden är tagen nu och jag är supertrött så mobbas inte :*

V.


Bara för att..

Jag är bara tvungen att lägga upp denna bilden för att det ser verkligen ut som om nallen bakom mig försöker komma med på bilden! Jag vet jag är helt knas men jag tyckte att det var kul! Haha, hur trött är jag på en skala egentligen? Kommer undra över detta inlägget imorgon, men whatever.

Godnatt mina finisar! 💗
V.


What doesn't kill you makes you stronger!

God kväll alla fina! Sitter framför tv:en med mamma och syster. Ville egentligen hitta på något med någon, men det blev inte så. Funderar seriöst på att hå och lägga mig tidigt ikväll och kolla på film. Får se.

V.


Hemma

Yo allahopa typ. Hur mår ni? Jag har huvudvärk men annars är det ganska fint faktiskt! Resten av dagen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.. Men jag hittar väl något/någon att hitta på nåt med! Lät lite fel, skitsamma!

Ses sen! /V.


Ärenden med mamma



Har varit och handlat med mamma i 3 olika affärer, haha. Nu ska vi åka iväg på bokrea och sedan ska vi till mammas jobb och hämta min mobilladdare ;)

/LOVISA

ÖoB

Drar till ÖoB nu, hörs sen!

V.


Kom om du vill



Min älskade syster kom 3:a igår och jag är sjukligt stolt!!

/LOVSA

Hatar när man måste välja plugget före träningen, hatar't!

Hatar matte också...

V.


Från idag, V.


Sovmorgon

Gick nog upp lite tidigt, var klar när klockan var 9 och jag börjar 10.05. Men jag gillar att vara uppe så att man kan titta lite på tv och datorn. Slutar 15.30 och ikväll är det delavision ( melodifestival på systers skola) Är super glad idag, har sprungit runt och sjungit högt för mig själv och skuttat om krig som en 4 åring, haha.

/LOVISA

Klar! :D

Mamma kom hem och hjälpte mig med läxan. Tack mami! ❤så nu har jag gått och lagt mig. Onödigt egentligen för jag vet att jag inte kommer somna än, men min mobil är fulladdad, så det är inga problem. :)

Sleep tight fellas / V.


Längtar efter vår och sommar

Har provat min vår och sommar garderob lite nu ikväll medans vintern regnar bort. Jag älskar vintern, men tycker om våren och sommaren otroligt mycket också. Längtar efter att bara kunna gå i en tröja utan att frysa, sena varma utomhus kvällar, bada & sola, rulla sig i blommor på en stor äng, plocka blommor, bara vara och slippa tänka ett svatt på skola och allt det där som hör till. Längtar efter att få plocka fram min nya fina vårjacka och mina älskade converse. Och det slog mig alldeles nyss att det faktiskt inte är alls särskillt långt kvar!! Men tills dess att jag får snöra på mig conversen och gå bland blommor, får jag gå på min egna lilla äng... /LOVISA

Detta kommer inte att gå!!!!!!

Tar nog längre tid än vad jag trodde detta..

V.


Want you more then ever now

Hej sötisar! Varit med Malin idag. Åkte en sväng till saleby och skjutsade hem några, sen drog vi till råda och checka läget, men tiden gick så fort så jag var tvungen att dra hem och plugga igen...... Usch. Har kemi till imorgon och matte. Ska hinna duscha också, så här hinner jag inte sitta! Hejdå!

V.


äntligen lite tid över

Tiden bara springer iväg till träning, möten, konfa och plugg. Har inte suttit vid en dator på över 2 dygn.
Nu äter jag i alla fall potatisbullar, haha. Såg att Vendela och Malin var ute och körde i Malins moped-bil förut, det såg svin kul ut, jag vill också åka!! Får se om jag får tag i dem och kolla om de vill komma och plocka upp mig. Bara det att min telefon är urladdad och laddaren är på mammas jobb... Aja, vi för se hur det blir!

en favorit i repris.

/LOVISA

Pluggar so, sen sova.

Dålig bloggning idag, ska försöka va bättre imorgon! Hoppas ni haft en bra dag i alla fall! Godnatt sötisaar!

Funkade förresten inte att lägga upp bilder just nu. Så det får ni klara er utan idag. :)

V.


Hey broo

Plugg, plugg, plugg..
Hinner nog inte blogga något mer idag, har nämligen tyskaglosor och soprov tills imorgon.. Kul.

V.


Sleep tight babees 🌄❤


Måndag 20 februari.

Hej kompisar! Hur mår ni? Jag mår fint. Har väldigt ont i käken bara, haha. Tuggade för mycket tuggummi i helgen.

Skolan gick förvånansvärt snabbt faktiskt. Nu sitter jag hemma hos mamma och ska snart till pappa för att hämta lite saker eftersom jag bor hos mamma en vecka nu.

Förlåt för reprisegobild, bildbrist!

V.


Bästa helgen på länge.

Förlåt för min frånvaro denna helgen. Men jag har haft det så jäkla kul! Malin och jag åkte mopedbil hela dagen igår och idag. Hämtade och skjutsade människor hit och och dit. Haha. Skulle bloggat igårkväll men vi kom hem så sent så jag orkade inte.
Imorgon börjar skolan igen. Lite blandade känslor om det, men det kommer att bli bra. Lovet har varit jättekul iaf!

Resten av kvällen sitter jag framför plugg och sen blir det lite kvällsmat och slutligen film. Ganska okej avslutning på lovet om du frågar mig, om man bortser det där med plugget då ;)

Tog inte så många bilder, men här är en iaf!

Kram V.


Jahaja...

Laddade ner en ny testvariation av photoshop elements 10, eftersom den andra gick nu. Det var bara det att jag råkade avinstallera det, så nu får jag vänta utterligare dryga 30 minutrarna. Jaja, då har jag ju tid att titta på ett jätte spännande program på 4:an, det handlar om ett siamesiskt tvilling par, det är helt fantastiskt!!!
Ska försöka få fram en före och efter bild sedan i photoshop så att ni kan få se.

/LOVISA

Spelar spel med min lilla sjukling till lillebror

Spelar Master mind, sjukt roligt spel men samtidigt lite klurigt, så man måste tänka. Samtidigt tittar vi på skidor och hejar på de svenske! Ikväll tar vi oss till några kompisar, tittar på mello och myser.

De har ändrat om på blogg.se så att man kan lägga upp bilder, både fler och smidigare bara så ni vet! ;). Dock har jag mammas jobbdator så har inga bilder, ska fixa det, lovar!
/LOVISA

En räddare i nöden.

Min vovve har varit ensam en stund nu, så jag måste dra till mamma och hänga lite med honom, haha.
Tänkte ut och springa, men det får bli en annan dag.

V.


Wishing you were here.

Går ut och går.

V.


Tjoohoo!


Trött men glad chey efter en heldag på kullen! Roligt varé och vecka 12 eller 13 drar vi troligtvis till branäs!!
Sitter vid systers dator och tittar på vår fina brasa som värmer som skjutton, mysigt. Ska nog sätta mig på golvet med en varm filt, massa kuddar och en varm kopp te, elle något ;)

/LOVISA

Jag är inte sjuk!

Åh, jag var inte sjuk! Mådde redan bättre inna träningen så det gick jättebra att träna! Så skönt efter också.
Nu sitter jag och kollat på tv, resten av dagen ska jag nog bara slappa och försöka få bort min huvudvärk (ja, jag vet att jag sa att jag va frisk, men vad är lite huvudvärk att gnälla om?).

Ha en bra dag finingar!
V.


Träning

Mår illa och har ont i huvudet. Hoppas, hoppas, hoppas att jag inte blir sjuk nu! Vill verkligen inte det. Men jag drar och tränar ändå, det kommer nog att gå bra.

Ses sen!

V.


Hej sötisar!

Kom precis hem nu. Varit ute med Malin. Som för övrigt klarade sitt körkortsprov idag! Så i helgen blir det mopedbilsåkande! Malin sover här då också, härlig avslutning på lovet!

Nu ska jag äta något, sen kolla på film. Ska försöka sova ganska så tidigt eftersom jag ska upp 7 (ja, 7!) imorgon för klockan 10 ska jag till Friskis och Svettis och träna!

V.


Kollar på film med Malin

Bloggar sen!

V.


Kände mig som en rumpnisse.

Har ätit lite pannkakor med hallonsylt och tittat lite på tv sedan vi kom hem från en underbar förmiddag i skidbacken! Vi åkte från 10 när det öppna till 13 och imorgon ska vi åka igen, men kanske inte på samma ställe. Nu har vi i alla fall tänt första brasan i kaminen och det är såå mysigt! /LOVISA

Blodprov

Ska ta bldprov för typ första gången idag. Hatar sprutor! Usch..

V.


Mår inte bra.

Mår skiit, så jag återkommer imorgon ist!

Godnatt gosisar!

V.


I taket lyser stjärnorna.

Har inte sett den filmen än, så jag drog ner till hemmakväll och lånade den och dear john, som jag heller inte sett, men verkar så bra!

Hörs sen!

V.


Trött och sliten.

Efter en trevlig och mysig tur på stan med syster är jag nu 300 kr fattigare, men också 2 tröjor och en bodylotion rikare. Är jättetrött eftersom jag sov skitdåligt inatt. Så hejdå bloggen och hej sängen!


Direkt ur kameran

Skulle åkt skidor idag, men mamma mår inte så bra, så vi drar upp på stan istället! ;) /LOVISA

Åker och bowlar!

Ses sen!

V.


Omg, vad trött jag kommer vara imorgon.

Ska gå upp klockan 8, oops! Dags att sova nu kanske.
Ska nämligen och bowla klockan 10. Lite tidigt, men det ska bli kul!
Bilden: från idag, när vi skulle åka till hjertbergs!

Sleep tight fellas!

V.


Gråter mig till sömns när du inte är här.

Haft en såndär dålig dag igen. Blev ju inte direkt bättre när jag satte mig och tittade på filmen Jag saknar dig. Kollade klart för en kvart sen och gråter fortfarande. Usch

V.


Glad alla hjärtansdag!

Glömde ju helt bort att önska er en glad alla hjärtansdag! Även om man själv känner sig lite forever alone..

Hemma efter en välbehövlig promenad nu iaf! Kallt som tusan var det, men sköt nu efter. Sitter i min säng framför datan nu iaf och värmer mig. Snart blir det käk och resten av dagen chill!

V.


Promenad med Emelie!

Drar ut och går med syster! Kommer hem om ett par timmar..

V.


en bild från skåne


... På Anna och Noah! Kan tala om att Anna blev jätte glad när jag skickade den till henne på fejjan. Det är så roligt när de man fotar blir så glada över resultatet. Det gör mig glad i hela kroppen när någon säger något possitivt om mina bilder. TACK!

Har precis ätit och snart åker jag och mamma iväg och möter upp Camilla, Magdalena och Per, (tror att Pers kompis Linus skulle med också) för att sedan åka till race room!! Roligt, roligt!

/LOVISA

tlött.

Slocknar nog ganska snart. Blir nog väckt klockan åtta imorgon bitti av att manen som ska bila upp väggen ( vet knappt vad det innebär, men det var ett fint ord, haha) för att sedan sätta in braskaminen kommer! /LOVISA

Jag tror att du aldrig kommer fatta, om jag inte låter nävarna snacka.


familjen annorlunda

... tittar jag på nu. Så underbart! Haha. Annars så har Magdalena varit här idag och imorgon ska vi till ett race room och åka skridskor på lidan, så mysigt!! /LOVISA

Lycklig

Bloggningen kommer inte vara på topp från min sida idag. Hinner inte.
Lovisa bloggar nog inte heller så mycket eftersom hon är och hälsar på sin släkt.
Men vi hörs ikväll eller imorgon!

V.


Borstar tänderna

Haha, söt

V.


Väntar på Malin.

Mallan brallan kommer när som helst, och antingen drar vi ut en sväng och träffar någon/några eller så är vi hemma och myser.

Bloggar senare ikväll!

V.


Colacamera

V


Kalas och övernattning med Mallan!

Hej! Nu har jag gjort i ordning mig och ska snart äta lite mat. Tidigt jag vet, men jag kunde inte sova inatt så jag gick upp alldeles gör tidigt och åt frukost så jag är görhungrig nu, haha.

Som rubriken säger så ska vi ha kalas igen. Ska bli mysigt. Sen senare, vid 18 typ, kommer Mallan hit och sover här! Ska också bli mysigt!

Nu måste jag gå och ta min medicin så jag inte glömmer det! Puss på er finisar!

V


Baby, you light up my life like nobody else.

Slappat hela dagen.
Myste med mamma framför melodifestivalen och nu ligger jag och kollar på film. Morgondagen lär bli görkul! Hörs då!

V


Drar till skåne

Nu kom mormor så jag hinner inte skriva så långt men ändå. Vi åker till skåne och osby nu. Det är ju barndop för Noah imorgon och jag ska bli fadder! Så nu väntar 4h i bilen. Vi höres och synes! /LOVISA

Closer to you

Ätit frukost. Lyssnat på musik. Burit stolar. Borstat tänderna. Kollat på tv. Spelat temple run.
Sånt jag hunnit med idag. Ska försöka börja städa lite snart.

V


Kan inte sova..

..så jag hoppade i min one piece och luffar runt ov myser. Mamma drar till jobbet snart och då blir hajp själv i några timmar. Ganska skönt ändå :)

V.


Sleep tight fellas

Efter ett mysigt kalas, kryper jag nu ner i sängen och ska kika lite på min mobbeee (som vanligt), och sen sova! Vet inte riktigt när jag går upp imorgon, sover till jag vaknar, helt enkelt! Åh, vad jag älskar att vara ledig <3

Bilden: idag, innan kalajset!

Ses imorgon sötisar! :)

V.


Söta syster <3

Sitter med några släktingar och tjötar massa kul. Några har åkt hem nu, ska bara ta det lugnt resten av kvällen. Hörs sen!

V


inte gjort att stå framför kameran, men har man ingen annan så...

Varför då, då? Varför blev det på detta viset? /LOVISA

Kalas och sportlov!

Äntligen sportlov!!
Idag blir det kalas för min syster igen, fast hos mamma.
Helgen spenderar jag med Malin som sover här lördag - söndag, grymt kul!
Nu måste jag göra i ordning mig!

Bilden bjuder vi galet mycket på!
V.


Lycka!

Jag har sportlov!!! YEY! Vill ni veta en sak till? Jag har precis kommit på hur man gör fiskbensflätor, coolt va? haha. Ska kolla vidare på youtube om jag kan hitta några fler lite enklare flätor, finns sjukligt många coola! haha, jag är glaad! /LOVISA

chillar

Sitter i soffan och chillar i min sut of Sweden framför lyxfällan. Har en kort skoldagen imorgon, från 8 till 5 över 1! / LOVISA

Hej alla fans!

Sitter på toa just nu, haha! Ska snart duscha och sen försöka jobba lite kemi!

V


Just nu:

Spelar spel på ifånen, g'night

V


kom hem och sov i 4 timmar.

Men är fortfarande trött, haha. Ska titta på måndagens avsnitt av mammor och mini modeller nu. Ska försöka fixa över lite bilder till datorn så snart som jag orkar. / LOVISA

Hemma från skolan

Nu har jag kommit hem och ska snart äta mammas goda soppa.
Denna dagen spenderar jag en liten stund med pluggböcker och resten med.. Ah, annat!

Hörs sen!
V


3 dagar till sportlov!!

Läs rubriken och fatta hur glad jag är! Haha, kom på liksom typ nu att det bara är 3 skoldagar kvar! Skönt!!
Pluggar klart för idag, orkar inte mer tyska nu. Skulle väl behöva plugga mer, men jag orkar verkligen inte!

Börjar 8 och slutar kvart i 2 imorgon, Lovisa meeeeed!

Bilden: 2 fulisar (mest jag) som är lite lagom trötta.. Tagen typ ah.. nu!

Intelligentaste inlägget hittills tror jag, hah!

G'night!

V.


Plugg!

Tyskaplugg just nu.
Senare: dusch och kvällsmat.
Vi hörs senare, annars bloggar jag imorgon :)

V


I skolan men Vendela och Malin

Sitter här och väntar på att matten aka börja.

L


Godnatt alla söta!

And don't worry. Jag mår bättre nu. Ibland är det bara sämre än vanligt. Men det blir som sagt skola för mig imorgon! Ska försöka blogga lite imorgon, har fullt upp så det kan bli lite ont om tid. Men vi får se helt enkelt.

Kram V.


Pass

Nedslag igen. När ska man få må riktigt jä*la bra egentligen?
Går till skolan imorgon i alla fall.. Måste tänka på annat, rensa tankarna.

V.


Trött

Nu ligger jag i soffan och kollar på Top Model, snart ska jag äta mat och sen blir det plugg!

V


Tyska prov.

Har ätit lite nu efter att ha kommit hem från skolan och nu ska jag snart börja plugga inför ett tyska prov vi har på onsdag. Senare vid 18-tiden har jag träning och sedan har vi möte, men jag vet inte om jag kan gå på det, kanske måste plugga. Vi får se. En arkiv bild på mig och min granne till syssling! /LOVISA

You are the only one that makes me happy

Mår lite bättre nu. Ska ta mig lite mat och sen kolla på Familjen Kardashian.


Though it's been a while now, I can still feel so much pain.

Har en sån där dålig dag igen.. Orkade inte skola. Orkar ingenting.

V


Måndag imorgon igen..

Går och lägger mig, spelar spel på ifånen. Skola imorgon igen, Fml.


Några skal

Från den där hemsidan jag tipsade om förut! /LOVISA

Slapp söndag

...Men riktigt go! Jag har bara pluggat, tittat på tv, myst, åkt pulka och myst lite till med macka och varm oboy. Nu tittar jag på rapport och snart börjar så ska det låta. Jag älskar verkligen vintern, så mysig, man för har på sig mycket kläder och gosa ner sig i soffan. Men samtidigt som jag har den här känslan av att jag bara vill att vintern ska vara kvar hur länge som helst, känner jag att våren gärna får komma ganska snart. Men, det är ju faktiskt bara februari, jag gillar det här! Våren och sommaren får komma när den kommer. Vill också tipsa om en sida som Vendela visade mig igår för alla er som har iphone, det är maassor av skal och jag vill ha alla, även om jag inte har någon iphone. Men jag ska facktiskt få en, men det är i september, då får jag byta kostnadsfritt, men ändå! Sidan hete:r http://society6.com/cases?show=new /LOVISA

pluggar.

Tjoo! Sitter med min kära biologi och kemibok och mitt anteckningsblock. Vi fick i uppdrag att skriva om fotosynkesen, så det är vad jag har gjort idag. Är fortfarande inte riktigt klar, så jag ska fortsätta med det snart. Vill ut och fota och åka pulka också, haha! Får se om min lille bror är något sugen på det, annars så får jag väl sitta här och lyssna på sean banans låt... Tyckte att melodifestivalen var riktigt kass, det enda roliga var Helena Bergström, haha, men det gör ingenting! /LOVISA

Kalas!

Klar för kalajs!

V


MELLO MED LOVISA

bildlöst inlägg, bloggar från datan. Funkar ju inte med bilder då liksom. Hemma från Lovisa nu i alla fall! Eller ja, kom hem typ 11 eller något. Hade det riktigt mysigt! Vi åt våfflor och dip med grönsaker, mums! Imorgon vankas det ju som sagt kalas för min syster som fyllde 17 år i tisdags! Det ska bli kul! Bloggar imorgon! V.

ytterligare en bild på Astor

...bara en eftersom det inte går att ladda upp fler i samma innlägg... Dagen har varit topen!! Och snart kommer Vendela hit och vi ska äta vofflor och sedan dipp, morrötter, gurka, sallad, paprika och titta på melodifestivalen! Myyysiigt!! /LYCKLIG LOVISA

Bakery story

Min drog just nu, kan inte sluta, haha!

Nej, tillbaks till städningen!'
V.


Städning

Har snart städat klart rummet, ska bara dammsuga lite och sen bädda. Kanonkul..!
Lovisa drog hem förut för att äta och så, men jag drar till henne ikväll ist. Skulle tro att det skulle kunna bli någon gång vid 5-6 eller något. Ska nämligen handla saker till kalaset som vi ska ha för min syster imorgon!

Ses senare!
V.


Tjo bree, va händer jao!

Ska dra mig mot Vendela om en liten stund. Vi ska gå en sväng på stan, jag ska försöka hitta något att ha på mig på kusins dop! Men nu måste jag hjälpa lillebrorsan med att blåsa håret! ;) /LOVISA

Lovisa kommer närsom!

Ut på stan och shoppaaaa


Matar galna katter...

Kom på att mamma inte är hemma denna helgen, så jag skulle ju mata våra katter, så det är vad jag gör nu. Senare ska jag som sagt va med Lovisa!
Ses senare!
V


Tomt inuti mig.

Morgondagen bjuder på bravader! Haha, nej, men jag ska på stan med Lovisa och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men på kvällen ska jag i alla fall hem till Låvajsa och ha det mysigt!
Nu ska jag kolla på film! Puss på er finisar!

V.


Astor

Min fina misse, tagen för några minuter sedan!

Heyyyy

Hemma med Malin. Sitter i soffan och chillar! Bloggar sen, hejs!

V.


Utanför mitt fösner...

En snabb bild, jag precis tog. Åh, längtar tills det bara hänger ner en massa snö från taken och man vet att det kan trilla ner precis när som helst... Annars sitter jag här och ska snart försöka mig på att städa undan lite kläder som ligger över hela rummet. Och sedan är det väl bara att ta tag i väskan från skridskoåkningen i förmiddags. Ha en riktigt härlig fredag!! /LOVISA

Svenska sen slutar jaaaag

Svenska sen drar jag hem! Helg, så himla gött!
Bjuder på en söt bild på mig och malin från imorses när vi åkte skridskor.


I can only get stronger.

Med en lagom gullig bild på lilla mig säger jag godnatt!


V.


vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer.

lyssnar på musik och försöker lära mig lite tyska inför provet vi har nästa vecka. Som ni kanske förstått blev datorn helsikes mycket intressantare än läxorna.. Är dock så stressad över saker så jag kan inte koncentrera mig. Inte kul, inte kul. tar mig en lång promenad sen och rensar tankarna. Fredag imorgon och det hjälper något enormt. /V

Hejjjj!

Hej, sitter hemma hos Vendela och bloggar på hennes mobil.
Nu ska vi bara ta det lugnt och diskutera nysningar.. Fråga inte, haha!

Ses imorgon! Vendela hör av sig sen! :)


Ready for school!

Sitter och väntar på Malin som ska komma hit, och sen går vi till skolan.
Slutar 10 över 2, ses då!


Mina naglar

Jag kom på att jag har glömt att visa mina naglar som jag fixade i lördags. Det är små lager som man sätter fast på nageln. Jag köpte dem på Åhlens, men jag tror att det finns på kicks också. Det roliga är att man kan spegla sig i dem, haha! ;) /LOVISA

PANIK!

herregud Lovisa, ska praopappret vara inne på fredag?!?!?!?!?!?! Det hade jag glömt typ.. Då vet jag vad jag ska göra imorgon, hehe. Förutom paniken jag har just nu, har jag hunnit duscha och äta sen jag kom hem kl. ehm.. 18 typ. Och gissa vad?! Jag är så jäkla slö och trött så jag har redan gjort mig klar för sängen! Haha, det var ett tag sedan jag la mig såhär tidigt. Nej, men jag ska inte sova än. Har ju en tendens att sitta för länge vid datan och så kommer det nog bli ikväll med. Imorgon har jag sovmorgon (kanske jag redan nämnt). Börjar 5 över 10. Ska bli riktigt skönt med sovmorgon!! Bloggar innan skolan om jag hinner/orkar. xoxo V.

Åhhh, liite jobbigt!

Sitter och försöker få tag i en prao-plats. Har fått kontakt med en på NLT, men han kunde inte svara om det var okej eller inte( en fotograf), så nu jagar jag en kvinna som hade slutat för dagen, så nu försöker jag nå henne hemma (eftersom jag känner henne) men hon var inte hemma när jag ringde nu för en stund sedan... Åhh, det brinner i knutarna nu, pappret med vart jag ska praoa och sådär ska vara inne på fredag och det är onsdag idag... Men, men Annars så pluggar jag inför ett muntligt so prov ensam med min lärare imorgon!!! Ahh, nej då, han är snäll! /LOVISA

Jag vägrade att inse, du sviker mig alltid.

Spinning, duscha, äta och sova.
Resten av min dag.
Peace! /V.


RSS 2.0